Stillested Thy

Fagligt refugium i Thy

Skibstedgaard har en helt særegen ro, der er en lise for sjælen og sindet. Stedet giver ro. Heden, urterne, fjorden, de gamle bygninger. En ro de fleste af os har godt af og brug for til at balancere den travle og urolige verden vi lever i. 


Vi prøver så godt vi kan at bidrage til, at stedet også bliver brugt til fordybelsesaktiviteter af forskellig art. Noget arrangerer vi selv. Andet arrangeres af andre. Yogaretreats, masterclasses, bestyrelsesseminarer, workshops og kurser. Men den røde tråd er, at aktiviteterne er nysgerrige på at udforske og fordybe sig i faglige aktivitet - og at der er lyst og åbenhed over for at lade naturen, maden, kunsten eller kroppen understøtte og indgå i den faglige fordybelse. 

Hvis du har brug for et retræte, så følg med her på siden, hvor vi løbende poster de åbne aktiviteter, vi afholder. 

Er du selv arrangør og leder du efter et sted med højt til loftet til dit næste arrangement, møde, kursus eller retreat, så kontakt os for at snakke om mulighederne.

Der er også mulighed for at komme på kortere individuelle refugieophold hos os i Thy, hvis du selv har brug for totalt ro i en periode til at færdiggøre et projekt eller en arbejdsopgave  Kontakt os med din forespørgsel.


Vi er altid nysgerrige på nye samarbejder med kunstnere, naturvejledere, havefolk, madmennesker og bevægelsespraktikere, der er nysgerrig på samarbejder her på stedet. 

  • 28. april - 1. maj: Yin Yoga og ayurvedisk mad med Christina Theilgaard og Mette Brogaard. (Mulighed for at deltage på enkelte dage)

  • 4. juli-16. juli: sommermorgenyoga i Bakkehuset 8-9 .00

  • 16. juli-23. juli: Operamasterclass v. Frost of Scandinavia for sangere og akkompagnatører 

  • 23. juli-30. juli: Croquis- og portrætkursus v. Brigitte Guhle fra Tyskland

  • 23-25. september: Naturlægen og Marie Zabel afholder retræte

  • 28-30. oktober: Retræte med Ulla Steen fra Flow Studio

  • 4. november-6. november: Retræte med Gaia Yoga og Charlie