top of page

Stillested Thy

Fagligt og kreativt refugium i Thy

Skibstedgaard har en helt særegen ro, der er en lise for sjælen og sindet. Stedet giver ro. Heden, strandengene, skoven, urterne, fjorden, de gamle bygninger. En ro de fleste af os har godt af og brug for til at balancere den travle og urolige verden vi lever i. 

Vi prøver - så godt vi kan - at tænke og arbejde regenerativt. Både hvad angår mennesker og naturen. Derfor laver vi naturpleje. Derfor eksperimenterer vi med permakultur og grønsagsproduktion. Derfor udbyder vi yoga-, meditation og naturformidling på gården. Det er en proces, der udfolder sig løbende - og som vi gerne deler ud af, hvis du er interesseret i at høre mere.  


Vi vil gerne bidrage til, at stedet også bliver brugt til fordybelsesaktiviteter af forskellig art. Noget arrangerer vi selv. Andet arrangeres af andre. Yogaretreats, masterclasses, bestyrelsesseminarer, workshops og kurser. Men den røde tråd er, at aktiviteterne er nysgerrige på at udforske og fordybe sig i faglige aktivitet - og at der er lyst og åbenhed over for at lade naturen, maden, kunsten eller kroppen understøtte og indgå i den faglige fordybelse. 

Hvis du har brug for et retræte, så følg med her på siden, hvor vi løbende poster de åbne aktiviteter, vi afholder. 

Er du selv arrangør og leder du efter et sted med højt til loftet til dit næste arrangement, møde, kursus eller retreat, så kontakt os for at snakke om mulighederne.

Der er også mulighed for at komme på kortere individuelle refugieophold hos os i Thy, hvis du selv har brug for totalt ro i en periode til at færdiggøre et projekt eller en arbejdsopgave . Kontakt os med din forespørgsel.


Vi er altid nysgerrige på nye samarbejder med kunstnere, naturvejledere, havefolk, madmennesker og bevægelsespraktikere, der er nysgerrig på samarbejder her på stedet. 

Foreløbigt ser programmet for 2024 sådan ud - vi glæder os:
 

  • 20. marts. Forårsgong i Bakkehuset

  • 19-21. april: Yoga retræte med Camilla og Michael. 

  • 3-5. maj: Naturlægen og Marie Zabel afholder retræte

  • 17- 20. maj: Stine Brink afholder yogaretræte

  • 6. juli-13. juli: sommermorgenyoga i Bakkehuset 8-9 .00

  • 13. juli-20. juli: Croquis- og portrætkursus v. Brigitte Guhle fra Tyskland

  • 20-22. september: Naturlægen og Marie Zabel afholder efterårsretræte
  • 21. december: Julegong i Bakkehuset

bottom of page